Ona je hapsila Đurića: Jedina žena među ROSU batinašima

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je hapsila Đurića: Jedina žena među ROSU batinašima

Marko Đurić je jedva izvukao živu glavu sa Kosmeta. Snimci brutalnog upada pripadnika ROSU u Mitrovački dvor, batinanje i upiranje "kalašnjikova" u nenaoružane Srbe, kao i torture kroz koju je prošao direktor Kancelarije za KiM, obišli su region, dok ih je Zapad uglavnom ignorisao.

Među onima koji su držali prst na obaraču i nišanili u nedužne ljude, kako prenose prištinski mediji, bila je Marigona Beadini, bliska prijateljica Ramuša Haradinaja i, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekadašnja bokserska šampionka.

"Marigona je predstavljala Kosovo na međunarodnim takmičenjima u boksu i karateu, nakon čega je odlučila da se pridruži ROSU", navodi se u teksu "bota.sot".

Slike na društvenim mrežama s početka karijere na kojima Beadinova zagrljena sa Haradinajem pokazuju da je nekadašnji komandant OVK i ratni zločinac od samog starta podržavao svoju miljenicu.

Kako navode prištinski mediji, Marigona Beadini je jedina članica zloglasne jedinice ROSU.
Pogledaj vesti o: Dvor,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.