Miloš: Imam čudne namere s tobom! Maja: Volim te, hvala ti što si tu!

Izvor: SamoProvereno.com, 22.Feb.2011, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš: Imam čudne namere s tobom! Maja: Volim te, hvala ti što si tu!

Da li će Miloš Bojanić odoleti provokacijama Maje Nikolić da je češka, videćemo ukoliko se njegov boravak na Dvoru bude produžio posle srede. Jer, tada će, ukoliko je verovati nezvaničnim izvorima,Bojanić izaći iz rialitija i pop pevačicu prepustiti njenoj sudbini. A ona nije nimalo ružičasta, jer teško da će imati priliku da se druži sa ostalim učesnicima budući da ni sa jednim nije u ljubavi.

Nastavak na SamoProvereno.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li će preći sa reči na dela: Miloš poručio Maji da ima čudne namere s njom, ona mu odgovorila da ga voli?!

Izvor: Scandal.rs, 22.Feb.2011

Da li će Miloš Bojanić odoleti provokacijama Maje Nikolić da je češka, videćemo ukoliko se njegov boravak na Dvoru bude produžio posle srede. Jer, tada će, ukoliko je verovati nezvaničnim izvorima, Bojanić izaći iz rialitija i pop pevačicu prepustiti njenoj sudbini. A ona nije nimalo ružičasta,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SamoProvereno.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SamoProvereno.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.