KRAJ IGRE zna se ko je najveći SPLEKAROŠ NA DVORU! Nova knjiga otkriva NAJŠOKANTNIJE TAJNE do sada, od nadimka ŽUDNA KEJT do Čarlsovih PERTLI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 14:27

"KRAJ IGRE" zna se ko je najveći SPLEKAROŠ NA DVORU! Nova knjiga otkriva NAJŠOKANTNIJE TAJNE do sada, od nadimka ŽUDNA KEJT do Čarlsovih PERTLI

Kraljevska porodica oduvek privlači pažnju celog sveta kako zbog svog ekstravagantnog života, tako i zbog spletki koje su oduvek deo dvorskog života. Stranice tabloida svakodnevno pute 4 aktera: Megan Markl, princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijam. Sada je sve otišlo i korak dalje, kada je Omar Skubi objavio novu knjigu o intrigama, a koju je naslovio "Kraj igre: Unutar kraljevske porodice i borba monarhije za opstanak".

Nova knjiga koja je objavljena danas napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je totalnu pometnju u Bakingamskoj palati, jer je njen autor izneo nekoliko osuđujućih tvrdnji o stanju kraljevske porodice.

Omid Skubi je izneo šokantne optužbe u svojoj najnovijoj knjizi "Kraj igre: Unutar kraljevske porodice i borba monarhije za opstanak".

Skubi, koji se često opisuje kao "Meganin drveni advokat" upravo u centar knjige stavlja Harija i Megan iznoseći kakvi su zabravo odnosi iza "zabludelog sina" i njegove žene i kraljevske porodice.

Ovo su najšokantnije teme:

"Hladna" princeza Kejt

Skubi tvrdi da Kejt nije razgovarala sa Megan od 2019. godine u njegovoj eksplozivnoj knjizi.

U oštrom poglavlju u knjizi, on tvrdi da Kejt nikada nije bila zainteresovana da bude prijateljica sa svojom jetrvom i rekao je da je buduća kraljica nalik stafordu.

On takođe tvrdi da je "hladna" i ignoriše Meganin "vapaj za pomoć" iako se zalaže za promociju i zalaže se za značaj mentalnog zdravlja.

Kaže i da je Kejt dobila nadimak "Pronicljiva Kejti" među osobljem palate, zato što pres-služba palate krije njen navodno manji opseg znanja opravdavajući njena konstantna šitanja sa frazom da "želi da uči".

Razmaženi kralj Čarls 

Knjiga takođe prikazuje 75-godišnjeg Čarlsa kao "razmaženog" člana kraljevske porodice koji vodi "ekstravagantno luksuzan način života" – uključujući i peglanje pertle za njega.

On insistira na tome da spava na posteljini od 1.000 niti koja je morala biti savršeno ispeglana, tvrdi se.

U jednom odlomku se kaže: - Kada se pertle i najmanjim delom iskrive, član osoblja mora brzo da ih zameni novim, ispeglanim parom.

- Postoji čak i glasina (koju su, iznenađujuće, izvori potvrdili) da Čarls voli da mu neko istisne tačno jedan inč paste za zube na njegovu četkicu za zube pre njegove rutine za spavanje.

Isterani Megan i Hari

Knjiga tvrdi da je Čarls izbacio Megan i Harija da bi "kaznio" par zbog njihove Netfliks serije.

Omid je napisao: - Za Čarlsa, pitanje oduzimanja Harijevih kraljevskih povlastica nije bilo samo kažnjavanje njegovog sina, iako izvori kažu da je to nesumnjivo odigralo značajnu ulogu.

- To je takođe bio deo napora da se pojednostavi portfolio nekretnina koje koriste članovi porodice.

Dodao je: - Bio je to jeftin udarac ranjenog oca koji je vezan institucionalnim sistemom, a koji je često netolerantan prema ljudskim emocijama.

Harijev i Vilijamov razdor

Harija su takođe navodno loše izveštavali u vezi sa zdravljem njegove bake.

On navodno nije dobio nikakav odgovor uprkos tome što je u privatnom avionu koji se koristio za putovanje u Škotsku postojala mesta.

Autor tvrdi da Vilijam "očigledno nije želeo da vidi svog brata" i da je Hari morao da pronađe svoj put do Balmorala.

Megan je imenovala dvojicu kraljevskih rasista

Princ Hari i Megan izazvali su strašnu svađu navodom da je neimenovani član kraljevske porodice govorio o tome "koliko bi bebina (Arčijeva) koža mogla biti tamna kada se rodi", tokom njihovog intervjua sa Oprom Vinfri.

Ali "Kraj igre" kaže da je Megan u privatnim pismima koja je pisala kralju imenovala dva člana Kraljevskog doma za koje kaže da su učestvovali u "razgovorima".

Nije poznato da li je drugooptuženi član kraljevske porodice ili neko ko radi za porodicu, ali su oni članovi kraljevskog doma.

Skubi tvrdi da zna imena, ali "zakoni u Ujedinjenom Kraljevstvu me sprečavaju da prijavim ko su bili".

Navod da je bilo dvoje ljudi rizikuje da ponovo izazove ogorčenu trkačku svađu. Za oba imena se kaže da se pojavljuju u pismima koje su Megan i Čarls podelili u proleće 2021. godine, nakon razgovora sa Oprom.

U knjizi će se reći da je Megan verovala da se treba pozabaviti "nesvesnom pristrasnošću i neznanjem" unutar kraljevske porodice.

Zauzvrat, Čarls je želeo da u svojim pismima izrazi da oseća da nije u pitanju "nikakva zla volja" ili "slučajne predrasude".

Vilijam pušta priče

Omidova knjiga tvrdi da je princ od Velsa pokušao da potkopa princa Harija i Megan Markl.

Tvrdilo se da je Vilijam "imao prioritet zbog svoje lojalnosti monarhiji" u odnosu na svog brata, a u štampi su procurile priče o raskalašnom životu Harija.

Vilijam je oduzeo Endruove titule

Prema knjizi, Vilijam je odigrao veliku ulogu u odluci da se princu Endrjuu oduzmu kraljevske dužnosti.

Autor knjige tvrdi da je princ Vilijam osećao da će kraljica biti "meka" prema princu Filip koji nije bio tu da "preuzme odgovornost".

Tvrdi se da je kraljica donela odluku da mu oduzme titule tek nakon jednosatnog sastanka sa Vilijamom u Vindzoru.

Kraljica mu je potom oduzela vojne titule i pokroviteljstvo 2022.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.