Izvor: Svet, 21.Jan.2011, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvorinka: Ako se na "Dvoru" pojavi muškarac poput Borisa Tadića, rado bih s njim stupila u vezu!

Pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević (57) kaže da je konačno dobila jedinstvenu priliku da se pred publikom pokaže u pravom svetlu. Pred ulazak u popularni rijaliti, ona je otkrila da priželjkuje ljubav na "Dvoru", s obzirom na to da nakon razvoda od čuvenog džez muzičara Miše Blama još uvek nije srela pravog muškarca kome bi poklonila srce. " Ja ljubav čekam već dvadeset godina i nikako da mi se dogodi!
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvorinka: Želim da se zaljubim na „Dvoru"!

Izvor: Press, 21.Jan.2011

Pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević (57) kaže da je konačno dobila jedinstvenu priliku da se pred publikom pokaže u pravom svetlu .U razgovoru za Press pred ulazak u popularni rijaliti, ona je otkrila da priželjkuje ljubav na „Dvoru", s...

Nastavak na Press...

Izvorinka Milošević: Čekam na ljubav 20 godina!

Izvor: SamoProvereno.com, 21.Jan.2011

Pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević (57) kaže da je konačno dobila jedinstvenu priliku da se pred publikom pokaže u pravom svetlu. Pred ulazak u popularni rijaliti, ona je otkrila da priželjkuje ljubav na „Dvoru", s obzirom na to da nakon razvoda od čuvenog džez muzičara Miše Blama...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Izvorinka Milošević: Na Dvoru očekujem ljubav posle 20 godina

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2011

Pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević, neposredno pred ulazak u rijaliti šou "Dvor " dala je intervju za jedne dnevne novine u kome je izjavila da u rijalitiju priželjkuje da se zaljubi, jer od razvoda sa svojim suprugom nije srela pravog muškarca.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.