Dvor napustili Tamara i Fiko

Izvor: Blic, 06.Feb.2011, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvor napustili Tamara i Fiko

BEOGRAD - Dvoje ukućana koji se neće više takmičiti u rijalitiju Dvor su Tamara Todevska i Nebojša Čolić Fiko.

Zanimljivo je da je Fiko prve nedelje vladao Dvorom kao kralj, ali očigledno se nije dovoljno dopao publici koja je odlučila da njega izbaci iz rijalitija. Sa njim je bio nominovan Denis, koji će provesti barem još jednu nedelju na Dvoru. Ni jedan ni drugi nisu imali zlatnika na kraju ove nedelje, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se niko nije „ovajdio" od ostalih dvorana.

Sa druge strane, pored makedonske pevačice bila je nominovana i Maja Nikolić koja je prošle nedelje ušla u Dvor zajedno sa Ivanom Fece Firčijem.

Inače Tamaru je u studiju sačekala sestra Tijana Dapčević, a ona pred izlazak sa Dvora svoje zlatnike ostavila Dejanu Milićeviću.

Odnos glasova publike kod muškaraca je bio dosta neizvesniji 53,83 odsto u korist Denisa (46,17 odsto je imao Fiko), dok je kod žena Maja imala 61,73 odsto, naspram Tamarinih 38,27 odsto.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.