Doček teniske kraljice

Izvor: Blic, 09.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček teniske kraljice

Ana Ivanović, najbolja teniserka sveta, stigla je u Beograd i danas (17 časova) će se popeti na balkon Starog dvora. Ana će doći na dobro poznato mesto, gde je tačno pre godinu dana obećala pobedu na grend slemu. I 2007, isto 10. juna, njoj je, uz Jelenu Janković i Novaka Đokovića, priređen svečani doček ispred Skupštine Beograda i danas je nova prilika da je, kao i tada, pozdrave hiljade navijača.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<


- Još uvek sam jako, jako srećna! O ovome sam sanjala kao dete i nema reči kojima bih mogla da opišem kako se sad osećam. Jednostavno, čista sreća. Želela bih da se zahvalim svima vama koji ste me podržavali proteklih godina. Osvajanje prvog mesta WTA rang-liste je bio jedan od mojih najvećih ciljeva, a to što sam to uspela u isto vreme kada sam osvojila grend slem, prosto je savršeno. Putovanje je bilo sjajno. Bilo je malo poteškoća usput, ali sam stalno osećala veliku podršku i sada svi možemo da uživamo u tome - napisala je Ana u svom dnevniku.

Mlada srpska teniserka, posle finalnog duela sa Dinarom Safinom, sa porodicom, prijateljima i stručnim štabom pobedu na Rolan Garosu proslavila je u jednom kineskom restoranu.

- Super smo se proveli, otišli smo u jedan od mojih omiljenih restorana u Parizu. Na večeri smo bili do oko pola dva posle ponoći, a onda smo na putu do kuće stali pored Trijumfalne kapije. Bilo nas je mnogo, bar 25.

I na kraju, Ana nije mogla a da ne prokomentariše akciju njenog brata Miloša i trenera Svena Gronefelda, Skota Birnsa i Marcina Rozpedskog. Njih četvorica su rekli da će napraviti neku ludoriju ukoliko Ana osvoji Rolan Garos, pa su obukli njenu precrvenu „adidas" haljinicu.

- Inače, moj brat i stručni štab nisu stvarno trčali oko Trijumfalne kapije. Policija ih je zaustavila pre nego što su imali priliku da to urade! Pariz će za mene uvek biti poseban grad, tu sam stigla do svog prvog četvrtfinala grend slema, prvog finala i sada do prve pobede. A sada par dana se neću uhvatiti za reket - trenutno mi je prioritet šoping - kaže Ivanovićeva.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.