Doček košarkaša ispred Starog dvora

Izvor: RTS, 17.Sep.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doček košarkaša ispred Starog dvora

Svečani doček muške košarkaške reprezentacije Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu u Istanbulu osvojila srebrnu medalju, biće organizovan na platou ispred Starog dvora u ponedeljak u 19 časova.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je naveo da će svečani doček biti održan u 19 sati.

Mali je čestitao reprezentativcima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na velikom uspehu koji su postigli i pozvao građane da se okupe u što većem broju.
"Čestitam našim momcima na borbenosti i hrabroj igri, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Srbija je poznata po kvalitetnoj košarci, a ovi momci su naša nada i novi heroji naše zemlje. Ovo je neverovatan uspeh s obzirom na to da je ovo prva medalja na evropskom šampionatu posle mnogo godina, tako da su pokazali da Srbija jeste zemlja košarke", poručio je Mali.
On je pozvao sve Beograđane da zajedno dočekamo naše šampione i proslavimo ovaj neverovatan uspeh, saopštio je sekretarijat za informisanje Grada Beograda.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček košarkaša na platou ispred Starog dvora u 19 sati

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2017

Svečani doček košarkaške reprezentacije Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci u Istanbulu, biće održan u ponedeljak u 19 sati na platou ispred Starog dvora, najavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali...Mali je čestitao košarkaškima na velikom uspehu...

Nastavak na N1 televizija...

Beograd slavio srebro košarkaša

Izvor: B92, 18.Sep.2017, 00:25

Navijači Srbije u centru Beograda proslavljali su srebrnu medalju koju je naša muška košarkaška reprezentacija osvojila na Evropskom prvenstvu u Istanbulu...Grupa od stotinak navijača sa zastavama blokirala je Kolarčevu ulicu i pevala navijačke pesme...Građanima na ulicama u slavlju pridružili...

Nastavak na B92...

Avion kreće po "ORLOVE", večeras doček NA BALKONU!

Izvor: Prva.rs, 18.Sep.2017

Svečani doček muške košarkaške reprezentacije Srbije, koja je na Evropskom prvenstvu u Istanbulu osvojila srebrnu medalju, biće organizovan na platou ispred Starog dvora danas u 19 časova.. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je čestitao reprezentativcima na velikom uspehu koji su postigli...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.