ĐILAS NAGRADIO POLICAJCE KOJI SU UHAPSILI OTMIČARE OSAMNAESTOGODIŠNJEG MLADIĆA

Izvor: Kurir, 07.Jun.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILAS NAGRADIO POLICAJCE KOJI SU UHAPSILI OTMIČARE OSAMNAESTOGODIŠNJEG MLADIĆA

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas primio je danas u Starom dvoru pripadnike Uprave kriminalističke policije za grad Beograd, zaslužne za hapšenje sedmočlane organizovane kriminalističke grupe, za koju se sumnja da je pre mesec dana otela osamnaestogodišnjeg Beograđanina.

Prijem je organizovan povodom odluke grada Beograda da sa po 50.000 dinara nagradi policajce neposredno zaslužne za uspešno sprovođenje ove akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - Darka Senića, Srećka Dubaljevića, Zorana Kovačevića, Gordana Milijanovića, Aleksandra Mitrovića, Dejana Panića, Rajka Babića, Dragoljuba Milanovića, Bojana Milutinovića, Nikolu Ratkovića, Marijana Savića i Ljubodraga Dobrašinovića. Prijemu su prisustvovali predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić, direktor policije Milorad Veljović, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Stevan Bijelić i policajci meseca za januar, februar, mart i april Miloš Ilić, Aleksandar Korać, Branko Isailović i Srboljub Đuranović.

- Saradnja ove gradske uprave i Ministarstva unutrašnjih poslova grada Beograda u protekle dve godine je sjajna. Zajedno smo angažovani na više projekata da bi se ljudi u ovom gradu osećali bezbedno. Zahvaljujem vam u ime svih Beograđana, pre svega roditelja, zato što ste u najkraćem mogućem roku, radeći dan i noć, pronašli ljude koji su oteli ovog dečaka i vratili ga roditeljima. Ta vrsta kriminala nije bila prisutna u Beogradu u poslednjih sedam godina, a ono što ste vi uradili najbolja je poruka svima koji žele da na taj način dođu do para da će sasvim sigurno doći u ruke pravde i da na to i ne pomišljaju.

Novčana nagrada koju vam dajemo sigurno nije adekvatna onom što ste uradili, ali je pre svega priznanje što, zahvaljujući vama, danas svaki roditelj u Beogradu može da se oseća bezbedno - rekao je Đilas.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.