DVOR: MAJA U LANCIMA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOR: MAJA U LANCIMA

BEOGRAD- Veoma burna nedelja unutar Dvora bliži se kraju. Ulazak Maje Nikolić i Ivana Fecea Firčija napravio je nemalu pometu u kraljevstvu. Bivši bubnjar je pevačici ukrao dukate, a ona mu je na to odgovorila u svom jezičarskom stitulu.

Ćemo je smešan, Tamara je mnogo mala i jadna, ostali ili smaraju ili su glupi, a Bebi Dol je baba od 64 godine....
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Kralj Danijel je nominovao Maju Nikolić, obrazlažući nominaciju rečima da "ona neće ispasti jer je potrebna rijalitiju", a Lepa Lukić Denija. "Dobar je i pametan, ali nominujem ga jer je pomogao da se Maji ukradu dukati".

U isto vrmee publika je najmanje glasova dala prošlonedeljnom monarhu i mlađoj sestri Tijane Dapčević. Do izbacivanja nominovani će biti okovani lancima... Posvađane Maja i Tamara, vezane su zajedno.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.