Ceca Ražnatović svečano otvara “Dvor”

Izvor: Poznati.info, 23.Jan.2011, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca Ražnatović svečano otvara “Dvor”


Ceca Ražnatović će ući večeras u rijaliti 'Dvor' ne bi li simbolično otvorila 'srednjovekovni zamak' u koji će zajedno sa njom ući i ostali takmičari koji su do sada bili u 'gradjanskoj kući.
“Da li će Ceca ostati s ukućanima neko vreme ili će po otvaranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Dvora napustiti Šimanovce, još uvek nije poznato, ali nijedna mogućnost nije isključena. Ako odluči da se u rijalitiju zadrži malo duže, to će svakako biti jedan od najzanimljivijih programa u istoriji naših televizija,” prenosi “Kurir” izjavu izvora bliskog produkciji. Sudeći po tome koliko su se piplmetri usijavali kad je Ceca posećivala Farmu kao specijalna gošća, nema sumnje da će njeno prisustvo i večeras prikovati gledaoce kraj televizora.
Pored Cece, za atomosferu na 'Dvoru' će se pobrinuti i Ana Bekuta, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević i Saša Kovačević.


Izvor,Foto: Kurir, Svet
Slične, interesantne teme: Još osam dana do početka 'Dvora' Dvor spreman za prve stanare Ko su sigurni učesnici 'Dvora'
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.