Zagarantovan smeh do suza! Momenti uz koje se cela Srbija smejala u 2017. godini!

Izvor: BKTV News, 31.Dec.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagarantovan smeh do suza! Momenti uz koje se cela Srbija smejala u 2017. godini!

Pripremili smo vam događaje, situacije i trenutke iz 2017. godine koji su uspeli sve nas da dovedu do suza - ali od smejanja.

Godina prođe, ali smeh nikada. Došao je i kraj još jedne turbulentne godine koju će mnogi pamtiti po dobrom, a opet će mnogi pamtiti i po lošem. Jedno je sigurno - niko nije ostao ravnodušan. Koliko god nas u svakodnevnom životu okupiraju stres, nervoza, žurba, tužni i tragični događaji, svi problemu se lakše podnose uz (o)smeh. Ne može se >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << reći, a posebno ne ako živite u Srbiji, da u godini koja je pri izmaku nije bilo momenata kada smo se dobrano nasmejali i makar na sekund zaboravili sve nedaće i probleme koje nas tište.

Zato smo mi odlučili da vam, dragi čitaoci, predstavimo neke od najkomičnijih situacija koje su u Srbiji obeležile 2017. godinu, uz iskrenu želju da se iskreno i od srca nasmejete. Ako ništa drugo, humor će spasiti svet.

1. NENADMAŠNI ŽIKA ŠARENICA. I GLEDAOCI SA NJIM.

Šta reći o kultnoj srpskoj emisiji "Žikina šarenica", a da već ne znamo sve o njoj. Iako je to emisija koja na neki način arhivira i spaja srpsku tradiciju sa modernim trendovima, gafovi voditelja Živorada Nikolića, a ponekada i gledalaca, nam uvek izmame osmeh na lice.

Čovek koji je samo govorio "da".

Po ovome da se snimi film: "Čovek koji je samo govorio:"Da."" pic.twitter.com/X8XHqF0RtZ

Koliko sati traje jedan dan?

Ali da li je zaista realno da bilo koji čovek ovo odgovori na pitanje koliko sati traje dan??? Gde mi živimo pic.twitter.com/u6ZAN8M8Og

Ko je brkati osnivač dinastije Karađorđević?

Ova gospođa isto reaguje kao ja kad sretnem nekog posle 100 godina... poznat mi lik, ali nemam pojma kako se zove. pic.twitter.com/Mu8MBwNqRM

2. SLAGALICA: KVIZ ZA SRBIJU I DRUŠTVENE MREŽE

Tradicionalna srpska emisija koja odoleva vremenu i svakom režimu svakako je "TV Slagalica"! Smestimo se udobno u 19h i kraj malih ekrana počinje pravi mali šou. Međutim, nije više samo zanimljivo kada se takmičari ili članovi porodice utrkuju da u što kraćem roku daju tačan odgovor. Lapsusi, gafovi i greške koji se u "Slagalici" naprave pamte se doživotno!

Koje je godine Novak Đoković prvi put postao broj 1 na ATP listi? Da li ste sigurni da znate pravi odgovor? Takmičar je i odgovorio da je u pitanju 2011, ali prema autorima Slagalice, tačan odgovor je 2012. godina!



Znate li kako je odlučen pobednik ove Slagalice?  Na krajnje nesvakidašnji i neuobičajeni način. Pogledajte kako OVDE.

Šta sakuplja filatelista? Kada je vreme isteklo, a crvena takmičarka se uopšte nije javila, voditeljka je dala reč plavom takmičaru i začuo se odgovor koji je nasmejao celu Srbiju.



Jovan Stević (16) iz Čačka, ima koeficijent inteligencije između 140 i 150 i više od 30 diploma sa brojnih takmičenja iz matematike. Mladi genijalac oduševio je i nasmejao gledaoce kada ga je voditeljka upitala kakve će utiske poneti iz Slagalice.



Kako je neko uspeo ovo da pogreši? Saberite dva i dva, prosto je. Legendi slagalice, čuvenom Slavoljubu se drma tron.

Ovako ja uvek imam "sreće" pic.twitter.com/wWqFPNr8TO

3. DRAGAN MARKOVIĆ PALMA - ČOVEK KOJI UME I MOŽE SVE!

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je jagodinske karatiste, koji su učestvovali u sastavu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu. Međutim, Palma je, iako malo korpulentniji muškarac, tom prilikom pokazao zavidno znanje iz oblasti karatea i dokazao da izgled i te kako ume da vara. Pogledajte kako lider Jedinstvene Srbije barata tehnikom ove drevne borilačke veštine iz Japana. Prilično dobro, zar ne?



Tri hiljade dinara za gospodina! Burne i duhovite reakcije u javnosti Dragan Marković Palma takođe je izazvao burne i duhovite reakcije u javnosti kada je podelio  pomoć od nekoliko hiljada dinara za nekoliko starijih osoba u Jagodini. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Palma pred novinarima ispituje nekoliko starijih lica, a potom određuje ko će koliku novčanu pomoć da dobije. Neke je ovo nasmejalo, a neki se duboko zamislili.

Pa ovo je nešto najjače što je ikad izašlo na internetu pic.twitter.com/dymMfTKDlE

4. STOLICE 

Kviz "Stolice" za vrlo kratko vreme postao je jedan od najpopularnjih kvizova u Srbiji. Ali, gde ide popularnost, tu idu i zanimljivi takmičari, lapsusi i greške, a kao što smo ranije naveli, "Slagalica" je idealan primer za to. Ovaj takmičar je svojim odgovorima uspeo da iznervira i nasmeje voditelja Srđana Dinčića, a samim tim je zabavio i celu naciju! Pogledajte i uživajte.



Po pravilu, organizator bilo kog kviza bilo gde u svetu bi trebalo da bude obrazovan, zar ne? Međutim, i ovde je uspela da se potkrade jedna greška. Nepismenost ili je u pitanju omaška tehničke vrste, procenite sami.

a šta se ovde dogodilo? :)) pic.twitter.com/SjfoqHsubX

5. KAD ULAZIŠ U IKEU, ULAZIŠ U CRKVU

Ove godine svečano je u Srbiji otvorena robna kuća "IKEA". Građani su bili srećni, redovi su bili kilometarski, ali jedan čovek je to malo preozbiljno shvatio. Da ne kažemo da je religiozno shvatio.

Ja kad ulazim u IKEU pic.twitter.com/nMcyaTpp3H

6. MEDIJSKI JAVNI SERVIS - NAŠE PRAVO DA ZNAMO SVE. I DA SE SMEJEMO.

Radio-televizija Srbije slovi za vrhovnu medijsku insitituciju u našoj zemlji, krov novinarstva, krunu profesionalizma. Ali, i najboljima se dešavaju greške. A jedna od tih grešaka je ona koju nijedan novinar ne sme sebi da priušti. Recimo, (ne)pismenost. Možda je to i malo tužno, a ne smešno.

Pismenost na RTS-u na zavidnom nivou... ako se "nevaram" izgleda da tamo "nepostoji" neko ko je mogao ispraviti ove greške. pic.twitter.com/lzfE53YdE5

Kako se kaže: Novak Đoković ili Đovak Noković?

Aca informacija:"30ogodišinji ĐOVAK...Novak Đoković oprostite" haahahahaha pic.twitter.com/g5jZprSOK6

Fosilna goriva ili govori? Ili gorvori?

Ja kad pričam o zdravim fosilnim govorima... gorivima...gorvorima...go...uglavnom to nešto pic.twitter.com/qFoZX1yGSw

7. KAD MOBILNI ZAZVONI U POGREŠNOM TRENUTKU 

Predsedniku Evropskog pokreta u Srbiji Mihailu Crnobrnji zazvonio je telefon u "Danu uživo" televizije N1. Prvi put je usledilo izvinjenje, drugi put je gost malo izgubio strpljenje.



I to nije ni prvi, ni jedini put da se dešavalo na ovoj televiziji.

Ja kad me niko ne zove 10 dana, pa odem negde gde treba da se isključi mobilni pic.twitter.com/jwAwM1M3wK

8. NAJOMILJENIJA SRPSKA REČENICA OVE GODINE - IDEŠ POD MAČ, BATO!

On je ove godine postao prava internet i jutjub senzacija. Zvezda društvenih mreža. On je kontroverzni doktor nauka. Zbog svojih nesvakidašnjih stavova o društvu (recimo, zalaže se za obnavljanje Dušanovog carstva i teokratiju, za dželate Islamske države smatra da su ljudi koji "znaju kako se rešavaju problemi", protivi se vakcinaciji i školovanju dece "jer ona od njih pravi debile", zalaže se za uvođenje kamenovanja i klanja dilera droge i "satanista",  zalaže se takođe za veliku seoba Srba u selo jer su gradovi, kako kaže, samo kavezi, kao i mnogi drugi), podelio je ne samo Srbiju, već i ceo region. Deo javnosti je na njega besan jer smatra da njegovi stavovi vode ka nužnoj degradaciji društva, a onaj drugi deo javnosti ga smatra izrazito zanimljivim i duhovitim upravo zbog svega gore navedenog. Rečenica koja ga je preko noći proslavila je svakako "ideš pod mač, bato". On je Miroljub Petrović, a ovo su njegove najzanimljivije izjave.











9. 24 MINUTA = SMEH CELE SUBOTNJE VEČERI

Emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" predstavlja satiričnu groznicu subotnjih večeri. Kesić je postao jedan od najpopularnijih voditelja na ovim prostorima, a mnogi smatraju da je to zato što se usuđuje da kaže ono što mnogi misle, ali ne pričaju. I to sve na jedan satirično-kritički način. Ovo su samo inserti iz njegove emisije koji su nas doveli do suza od smeha, ali istovremeno naterali da se zamislimo.

















Godina 2017. po mnogim stvarima nije bila baš vesela i ohrabrujuća. Ali nadamo se da smo ovim snimcima makar na trenutak uspeli da vas nasmejemo, oraspoložimo i skrenemo misli od svakodnevnih problema.

Smejte se jer osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari.

Srećna Nova godina!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.