Izvor: RTS, 06.Feb.2023, 15:59

Za Geneks kulu najbolji ponuđač nudi 2,4 milijarde dinara

Na javnom nadmetanju danas je za Geneks kulu ponuđeno 2,4 milijarde dinara, objavljeno je na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.
Najbolji ponuđač na javnom nadmetanju bio je "Eureka bar d. o. o.", sa sedištem na Novom Beogradu.

On je za Geneks kulu (Generaleksport za međunarodnu i unutrašnju trgovinu, hotelijerstvo, ugostiteljstvo i vazdušni saobraćaj DP Beograd u stečaju) ponudio 2,4 milijarde dinara.
"Ukoliko Republika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbija u skladu sa članom 103 Zakona o kulturnom nasleđu odluči da ne iskoristi pravo preče kupovine u skladu sa Oglasom od 4. 1. 2023, stečajni upravnik će zaključiti ugovor o kupoprodaji sa najboljim ponuđačem", navodi se na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika Centra za stečaj. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.