Izvor: Blic, 06.Feb.2023, 09:25

ŠEST FIRMI HOĆE GENEX KULU Danas i konačna odluka: Cena pala sa 17 na 7 miliona evra

Geneks kula danas bi mogla lako naći kupca i to posle dve neuspešne prodaje. Neki kažu treća sreća, a nije ni isključena imajući u vidu veliku zainteresovanost za kupovinu ovog objekta sada kada je cena prilično spuštena. Poslovni deo Geneks kule na samom početku prodavan je za dve milijarde dinara. Sada se procenjuje na 834 miliona dinara. Cena je praktično pala sa 17 na oko 7 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ćuta prekinuo početak prodaje Geneks kule, čeka se policija

Izvor: Danas, 06.Feb.2023

Poslovni deo Geneks kule, imovina nekada čuvenog preduzeća za spoljnu i unutrašnju trgovinu Generalexport u stečaju, danas je po treći put ponuđen na javnoj licitaciji, uz početnu cenu od 834,68 miliona dinara, ili nešto više od sedam miliona evra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.