Žika Šarenica: Izvinjavam se svim ženama Srbije!

Izvor: Svet, 27.Jul.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Šarenica: Izvinjavam se svim ženama Srbije!

Živorad Nikolić, voditelj i urednik emisije “Žikina Šerenica” na RTS-u izvinio se danas zbog neprimerene izjave u toj emisiji kojom je uvredio žene.
Pošto je veliki broj žena uvredjen zbog mog postupka u emisiji “Žikina šarenica” to samo znači da su one u pravu, a da sam ja pogrešio. Zbog toga se najiskrenije izvinjavam mojoj mladoj gošći Eleni, svim ženama Srbije, kao i Ani Ivanović što sam suprotno dobrim namerama učinio da se njeno ime nađe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neprimerenom kontekstu”, navedeno je u saopštenju RTS-a.
Voditelj je dodao da se nada da će njegovo izvinjene biti uvaženo kao i da će se potruditi da se slična situacija ne ponovi.
Nikolić je u emisiji “Žikina šarenica” proteklog vikenda devojčici teniserki rekao da će biti dobra kao Ana Ivanović i da će dobro da se uda.
U javnosti je Nikolić posle te izjave kritikovan zbog uvredljivog obraćanja i širenja negativnog stereotipa o ženama.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sada će paziti šta govori! Žika Šarenica: Izvinjavam se svim ženama Srbije!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jul.2016

Živorad Nikolić, voditelj i urednik emisije “Žikina Šerenica” na RTS-u izvinio se danas zbog neprimerene izjave u toj emisiji kojom je uvredio žene...“Pošto je veliki broj žena uvredjen zbog mog postupka u emisiji “Žikina šarenica” to samo znači da su one u pravu, a da sam ja pogrešio....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.