Vulin: MMF ume da pogreši, u Srbiji raste zaposlenost

Izvor: RTS, 15.Apr.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: MMF ume da pogreši, u Srbiji raste zaposlenost

Ministar za rad Srbije Aleksandar Vulin kaže da je evidentno da postoji trend rasta zaposlenosti u državi.
Aleksandar Vulin je, komentarišući izveštaje MMF-a da je Srbija jedina zemlja u Evropi gde će rasti nezaposlenost, istakao da je Republički zavod za statistiku kao "referentna ustanova" ocenio da je nezaposlenost u Srbiji opala, prenosi Beta.

"MMF ume da pogreši, u Srbiji je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povećana količina doprinosa, a šta vam to govori osim da je povećana i zaposlenost", rekao je Vulin novinarima u Palati Srbija.
Komentarišući odluku o privremenom oslobađanju haškog optuženika Gorana Hadžića, Vulin je rekao da je trebalo da ga puste ranije, jer je "očigledno da je čovek teško bolestan".
"Drago mi je da se vraća (Hadžić). Mogli su i ranije da ga puste jer je očigledno da je čovek teško bolestan", rekao je Vulin.

O povratku predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u Tribunal u Hagu, Vulin je rekao da Vlada Srbije čeka da dobije informacije o Šešeljevom zdravstvenom stanju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.