Izvor: RTS, 29.Sep.2021, 22:31

Vučić o iznenadnoj smrti Tasovca: Ivan je ostavio najdublji trag na umetničkoj sceni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu povodom iznenadne smrti direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca.
"Izuzetno me je pogodila vest o iznenadnoj smrti Ivana Tasovca, sjajnog pijaniste i umetnika, a pre svega izuzetnog čoveka, iskrenog prijatelja i saborca", napisao je predsednik Srbije povodom iznenadne smrti Ivana Tasovca.

Dodao je da je "Ivan posvetio život najvećim ljudskim vrednostima - umetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ljubavi prema otadžbini, koju je na svoj sofisticirani i jedinstveni način iskazivao muzikom, nepresušnom energijom i kreativnošću po kojoj će ostati upamćen u najvišim umetničkim i intelektualnim krugovima".
"Neumoljivi borac za prefinjenost protiv profanosti, za smisao u površnosti, Ivan je ostavio najdublji trag na umetničkoj sceni, ali i u srcima svih nas koji smo imali čast da ga poznajemo. Počivaj u miru, prijatelju moj, a mi ćemo nastaviti borbu za još bolju i jaču Srbiju, za koju si i ti živeo", naveo je predsednik Aleksandar Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POČIVAJ U MIRU, PRIJATELJU MOJ, A MI ĆEMO NASTAVITI BORBU" Predsednik Vučić se dirljivim rečima oprostio od Tasovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021

"Ivan je posvetio život najvećim ljudskim vrednostima - umetnosti i ljubavi prema otadžbini"..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram profilu izrazio duboko žaljenje povodom iznenadne smrti Ivana Tasovca, rekavši da je Ivan ostavio najdublji trag na umetničkoj sceni, ali i u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.