Izvor: Danas, 26.Nov.2022, 12:35

Vučević: Situacija na Kosovu i dalje veoma napeta, Kurti nije čovek dogovora

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da je situacija na Kosovu "i dalje veoma napeta jer je mnogo otvorenih pitanja" da se nada "da će se odgovori tražiti u formi dijaloga".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"VUČIĆ MUDRO SAGLEDAO KARTE PROTIVNIKA" Vučević upozorava da je situacija na Kosovu i dalje napeta

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je danas da je situacija na Kosovu "i dalje veoma napeta, jer je mnogo otvorenih pitanja" da se nada "da će se odgovori tražiti u formi dijaloga"...- Srbi su zabrinuti, jer se ne zna kakav je sledeći korak Kurtija, čoveka koji je pokazao da donosi ne baš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučević: Situacija na Kosovu i Metohiji i dalje veoma napeta, Kurti nije čovek dogovora

Izvor: Blic, 26.Nov.2022

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je situacija na Kosovu i Metohiji i dalje veoma napeta, jer je mnogo otvorenih pitanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.