Vladimir Kovačević: Suština problema je u Vuku Jeremiću

Izvor: Danas, 27.Okt.2021, 17:46

Vladimir Kovačević: Suština problema je u Vuku Jeremiću

Suštinski razlog zbog kojeg sam napustio Narodnu stranku je taj što stranka nije prihvatila moje ideje zbog kojih sam i došao u stranku. A to je da dam odgovore na ono što narod očekuje - kako će im sutra zaista biti bolje. Ako pogledate sve ono što sam radio u poslednjih godinu, godinu i po dana, svodi se na to da u kritici poteza aktuelne vlasti nisam ostajao nedorečen, već sam govorio kako bi trebalo ispravljati greške, nudio sam rešenja – kaže za Danas Vladimir Kovačević, dojučerašnji predsednik Odbora za privredu i preduzetništvo Narodne stranke, obrazlažući razloge zbog kojih je napustio partiju Vuka Jeremića.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"JEREMIĆA NE POŠTUJEM KAO LIDERA, OBRAZOVANIJI SAM OD NJEGA" Visoki funkcioneri NS napustili stranku! Borović se vraća advokaturi, Kovačević kaže: "Mislio sam da Vuk zna više..."

Izvor: Blic, 28.Okt.2021, 11:10

Dva člana Predsedništva Narodne stranke napustila su tu organizaciju u jednom danu. Advokat Borivoje Borović ubuduće će se posvetiti advokaturi, dok je predsednik Odbora za privredu i preduzetništvo Vladimir Kovačević nezadovoljan kako Narodna stranka radi i pokušaće da napravi svoju organizaciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.