(VIDEO) OVO JE ŽENA KOJA JE RANILA 4 U JUTJUBU, PA SE UBILA: Bila besna na kompaniju jer diskriminišu njene snimke, pa gubi preglede!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2018, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO JE ŽENA KOJA JE RANILA 4 U JUTJUBU, PA SE UBILA: Bila besna na kompaniju jer diskriminišu njene snimke, pa gubi preglede!

Žena koja je ranila 4 ljudi, a zatim ubila sebe u pucnjavi u središtu Jutjuba u Kaliforniji identifikovana je kao Nasim Agdam.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veganka i aktivistkinja za prava životinja pucala na zaposlene jer je bila besna na "Jutjub": Prestali su da joj PLAĆAJU ZA SNIMKE

Izvor: Blic, 04.Apr.2018

Otac 39-godišnje Nasim Agdam iz San Dijega, koja je u prostorijama Jutjuba u kalifornijskom gradu San Bruno pucala iz pištolja ranivši tri osobe, a potom izvršila samoubistvo, izjavio je da je ona bila besna na kompaniju jer je prestala da joj plaća za nove video snimke koje je objavljivala na svom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.