Upućen vanredni apel javnosti: Oni brinu o našem zdravlju i higijeni, nemojte ih napadati!

Izvor: BKTV News, 25.Dec.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upućen vanredni apel javnosti: Oni brinu o našem zdravlju i higijeni, nemojte ih napadati!

Nepoznati napadači fizički su nasrsnuli na radnika JKP "Gradska Čistoća Novi Pazar" u nedelju popodne, a slučaj je odmah prijavljen policiji.

Tim povodom JKP "Gradska Čistoća novi Pazar" uputila je vanredni apel javnosti.

"Radnici JKP "Gradska čistoća", pored toga što se brinu o higijeni grada, a samim tim i o zdravlju naših građana, često puta bivaju verbalno napadani, a neretko i fizički, kao u ovom slučaju.

Stoga, molimo naše građane da >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se fer i korektno ponašaju i ophode prema našim radnicima, jer pored toga što su ti koji brinu o higijeni grada, oni su nečija deca, nečiji roditelji, braća, bračni drugovi... jednom rečju gradjani ovog grada baš kao i svi ostali", navodi se u potresnom saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Samo je obavljao svoj posao: Pretučen radnik Gradske čistoće u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 26.Dec.2017, 12:58

Radnik JKP Čistoća u Novom Pazaru pretučen je danas tokom obavljanja svojih dužnosti. Na Fejsbuk stranici ovog preduzeća objavljene su fotografije pretučenog radnika. – Radnici JKP Čistoća i pored toga što brinu o higijeni grada, a samim tim i o zdravlju građana, često su verbalno ali i...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.