Izvor: Blic, 12.Dec.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA ŠETALIŠTU Otrovani psi umirali pred decom, nude nagradu za pronalazak trovača

U zaječarskoj park šumi Kraljevica, za sada nepoznata osoba, juče je bacila otrov od koga je uginulo nekoliko pasa. Otrov je bačen u podnožju Kraljevice, pored sportske hale i šetališta, na mestu gde ima puno šetača i dece.

Članove Udruženja BETA, koji brinu o napuštenim životinjama, pozvali su šetači.

- Odmah smo došli, ali bilo je već kasno. Psi su umirali u najvećoj agoniji. Najpre im je izlazila pena na usta, a potom i krv.. Trpeli su strašne bolove. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sve se odigralo munjevito, uginuli su za oko pola sata, sat, nakon što su otrovani. Jednog psa smo uspeli da odvedemo kod veterinara, ali je i on uginuo na stolu - objašnjav nam Ivana Đokić, član Udruženja BETA.

Policija je izvršila uviđaj, a donatori iz inostranstva, ljubitelji pasa, nude nagradu od 300 evra svakom ko ima pouzdane informacije o počiniocu.

- To je bio mali čopor umiljatih pasa. Radovali su se svakom prolazniku jer tu ima mnogo šetača i skoro svi su ih hranili. Bili su očišćeni od parazita, uhranjeni, sterilisani, imali su svoje kućice, redovne obroke. Zaista su bili umiljati, veseli, voleli su da ih prolaznici maze... - kaže nam Ivana Đokić.

Upozoravamo da je video uznemirujuć!

.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubijeni miljenici prolaznika: Otrovani psi u Zaječaru, umirali u najvećim mukama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Dec.2016

U park-šumi Kraljevica, u Zaječaru, nepoznata osoba juče je otrovala nekoliko pasa koje su građani i deca obožavali...Otrov je bačen u podnožju Kraljevice, pored sportske hale i šetališta, i to na mestu gde ima puno dece. Članove Udruženja BETA, koji brinu o napuštenim životinjama, pozvali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.