UNIŠTAVAJU SE OBALE JADRANA U SENCI KORONE: Nepropisno nasipanje plaža uticaće ne samo na živi svet, veći i na ugostiteljstvo

Izvor: Kurir, 13.Apr.2021, 10:49

UNIŠTAVAJU SE OBALE JADRANA U SENCI KORONE: Nepropisno nasipanje plaža uticaće ne samo na živi svet, veći i na ugostiteljstvo

Hrvatski stručnjaci upozoravaju da se u senci pandemije koronavirusa na obalama Jadrana već mesecima odvija nepropisno nasipanje i proširivanje plaža, kojim se ubija sve što živi u njihovoj blizini.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UNIŠTAVANJE JADRANSKE OBALE Hrvati proširuju plaže otpadom, šutom i muljem, a to bi moglo da dovede do katastrofe

Izvor: Blic, 13.Apr.2021

Hrvatski stručnjaci upozoravaju da se u senci pandemije korona virusa na oblama Jadrana već mesecima odvija nepropisno nasipanje i proširivanje plaža, kojim se ubija sve što živi u njihovoj blizini, dovodeći primorje do ekološke katastrofe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.