UMRLA Žena IZBODENA nožem na stanici u PANČEVU!

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMRLA Žena IZBODENA nožem na stanici u PANČEVU!

Na autobuskoj stanici u centru Pančeva oko podneva je nožem izbodena žena. Uhapšen njen bivši suprug! Uprkos naporima lekara žena je preminula.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija

Počinilac je pokušao da pobegne s mesta zločina, a prema rečima očevidaca, vozači ATP-a su odvojili muškarca od žene i zadržali ga, nakon čega ga je policija uhapsila, javio je pančevački 013.rs.

Prema nezvaničnim informacijama, žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ubodena u vrat i leđa i bila je živa kada je ekipa Hitne pomoći stigla.

Hitna pomoć ju je prebacila u bolnicu, ali uprkos naporima lekara, podlegla je povredama.

Izvor: Kurir

Više detalja biće poznato kada tužilac, koji je trenutno na mestu zločina, izvrši uviđaj.

Beogradski mediji prenose da je uhapšen njen bivši muž P.M. (64).

Pročitajte još:

Traktorista našao MRTVOG MUŠKARCA ispod sena na Avali!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pančevac nožem ubio bivšu suprugu pred detetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019

P.M. star 64 godine iz Pančeva napao je nožem svoju četiri godine mlađu bivšu suprugu D.M. i naneo joj nekoliko uboda u vrat, leđa i stomak, danas oko 12 časova ispred autobuske stanice u Pančevu, saopšteno je iz Višeg tužilaštva u tom gradu. Žrtva je preneta u pančevčku bolnicu gde je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.