12. jul  2019. 13.18  →  18.20 | Izvor: RTV (Dragan Vukašinović)

Pančevac nožem ubio bivšu suprugu pred detetom

PANČEVO -

P.M. star 64 godine iz Pančeva napao je nožem svoju četiri godine mlađu bivšu suprugu D.M. i naneo joj nekoliko uboda u vrat, leđa i stomak, danas oko 12 časova ispred autobuske stanice u Pančevu, saopšteno je iz Višeg tužilaštva u tom gradu. Žrtva je preneta u pančevčku bolnicu gde je usled težine povreda preminula na operacionom stolu dok su lekari pokušali da joj spasu život, saznajemo od zvaničnika bolnice.

video icon

Prema izjavama svedoka tragičnom događaju je prisustvovao i maloletni sin bivših supružnika koji je u strahu pobegao u nepoznatom pravcu, a policija traga za njim.

dnevnik1

Tužilaštvo je navelo da je P.M. ranije prijavljlivan policiji zbog zlostavljanja supruge. To je bio razog zbog kog je brak između nih razveden u februaru ove godine, a D. M. je smeštena u sigurnu kuću. Napadaču je 27. juna određena jednomesečna mera zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Prema nezvaničnim informacijama ona je zajedno s detetom danas krenula za Beograd, ali je P.M. očigledno pratio i napao dok je ispred pančevačke stanice čekala autobus.

Nakon napada trojica vozača Autotransportnog preuzeća Pančevo koji su se tu zatekli savladali su napadači i zadržali ga do dolaska policije

Prema podacima dobijenim od Tužilaštva, D.M. je prvi put prijavila psihičko i fizičko zlostavljanje pre pet gorina, ali je potom odustala od prijave navodno zbog njegovog tada lošeg zdravstvenog stanja.

Napadaču je određeno zadržavanje, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu i za njega će biti zatražen pritvor.

 

 

Tagovi
Broj komentara: 1

Vrbašanka  12. 07. 2019. | 21:14
ma da..sigurna kuca sve resava..ccc