Pančevac nožem ubio bivšu suprugu pred detetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevac nožem ubio bivšu suprugu pred detetom

P.M. star 64 godine iz Pančeva napao je nožem svoju četiri godine mlađu bivšu suprugu D.M. i naneo joj nekoliko uboda u vrat, leđa i stomak, danas oko 12 časova ispred autobuske stanice u Pančevu, saopšteno je iz Višeg tužilaštva u tom gradu. Žrtva je preneta u pančevčku bolnicu gde je usled težine povreda preminula na operacionom stolu dok su lekari pokušali da joj spasu život, saznajemo od zvaničnika bolnice.

Prema izjavama svedoka tragičnom događaju je prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i maloletni sin bivših supružnika koji je u strahu pobegao u nepoznatom pravcu, a policija traga za njim.

Tužilaštvo je navelo da je P.M. ranije prijavljlivan policiji zbog zlostavljanja supruge. To je bio razog zbog kog je brak između nih razveden u februaru ove godine, a D. M. je smeštena u sigurnu kuću. Napadaču je 27. juna određena jednomesečna mera zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Prema nezvaničnim informacijama ona je zajedno s detetom danas krenula za Beograd, ali je P.M. očigledno pratio i napao dok je ispred pančevačke stanice čekala autobus.

Nakon napada trojica vozača Autotransportnog preuzeća Pančevo koji su se tu zatekli savladali su napadači i zadržali ga do dolaska policije

Prema podacima dobijenim od Tužilaštva, D.M. je prvi put prijavila psihičko i fizičko zlostavljanje pre pet gorina, ali je potom odustala od prijave navodno zbog njegovog tada lošeg zdravstvenog stanja.

Napadaču je određeno zadržavanje, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu i za njega će biti zatražen pritvor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žena izbodena u Pančevu, uhapšen bivši muž

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2019

PANČEVO - Jedna žena izbodena je oko podne na autobuskoj stanici u Pančevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.