U Kraljevu vatrogasci gase pet požara istovremeno

Izvor: Blic, 03.Sep.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kraljevu vatrogasci gase pet požara istovremeno

KRALJEVO - U selu Borča kod Kraljeva u 12.08 sati buknuo je požar na napustenom imanju u kome je izgorelo oko tri hektara livade i niskog rastinja, a intervencijom dve vatrogasne ekipe Vatrogasne jedinice Kraljevo lokalizovan je i trenutno je u fazi dogašivanja.

Komandir Vatrogasne jedinice Kraljevo Milanko Obrenović, kazao je da su danas ekipe vatrogasaca, osim u Borči na još četiri lokacije istovremeno gasile požare, u najvećem broju slučajeva izazvanih ljudskim nemarom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- "Danas su na područuju Kraljeva izbili nešto manji požari, u odnosu na ovaj u Borči, i to u Ccibukovcu pored Ibarske magistrale, Divljem Polju pored Magnohroma, Jovcu, Stublu i Ratini" - rekao je Obrenović.

On je naveo da vatrogasci u Kraljevu posle većih požara u selu Bare kod Ušća, na brdu Čava i gradskoj deponiji, bukvalno nemaju odmora i da Vatrgosana jedinica Kraljevo neprekidno radi u dve smene.

Povezane vesti: Dežurstva na požarištima kod Kraljeva Požar ugrozio Kraljevo Požari na kraljevačkoj deponiji, iznad Ušća i u Prokuplju Požar u centru Kraljeva, nema povređenih Automobil na parkingu u Kraljevu zapaljen Molotovljevim koktelom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.