Kraljevo: Vatrogasci gase pet požara istovremeno

Izvor: S media, 03.Sep.2011, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Vatrogasci gase pet požara istovremeno

U selu Borča kod Kraljeva u 12,08 sati buknuo je požar na napustenom imanju u kome je izgorelo oko 3 hektara livade i niskog rastinja, a intervencijom dve vatrogasne ekipe Vatrogasne jedinice Kraljevo lokalizovan je i trenutno je u fazi dogašivanja.

Komandir Vatrogsane jedinice Kraljevo Milanko Obrenović, kazao je Beti da su danas ekipe vatrogasaca, osim u Borči na još četiri lokacije istovremeno gasile požare, u najvećem broju slučajeva izazvanih ljudskim nemarom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ugašen veliki šumski požar kod Vranja

Zapalio se autobus na Južnom bulevaru!

Marić: Izgorelo 104 hektara šume

,,Danas su na područuju Kraljeva izbili nešto manji požari, u odnosu na ovaj u Borči, i to u Čibukovcu pored Ibarske magistrale, Divljem Polju pored Magnohroma, Jovcu, Stublu i Ratini, rekao je Obrenović.

On je naveo da vatrogasci u Kraljevu posle većih požara u selu Bare kod Ušća, na brdu Ćava i gradskoj deponiji, bukvalno nemaju odmora i da Vatrgosana jedinica Kraljevo neprekidno radi u dve smene.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PET POŽARA BUKTALO OKO KRALJEVA

Izvor: Kurir, 03.Sep.2011

KRALJEVO - U selu Borča kod Kraljeva u 12.08 sati buknuo je požar na napuštenom imanju u kome je izgorelo oko tri hektara livade i niskog rastinja, a intervencijom dve vatrogasne ekipe Vatrogasne jedinice Kraljevo lokalizovan je i trenutno je u fazi dogašivanja...Komandir Vatrogasne jedinice Kraljevo...

Nastavak na Kurir...

Izgorela šuma iznad Novog Pazara

Izvor: Blic, 03.Sep.2011

Šuma na brdu Borići, iznad Novog Pazara, površine oko 30 hektara, izgorela je danas u požaru, na očigled žitelja grada...Požar, u kojem niko nije povređen, buknuo je u 14 sati, a vatra je ugašena u 16:40...U gašenju požara učestvovale su tri ekipe vatrogasne policije i oko 100 građana...Vatrogasna...

Nastavak na Blic...

Vatrogasci istovremeno gasili pet požara

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2011

U selu Borča kod Kraljeva u 12.08 sati buknuo je požar na napustenom imanju u kome je izgorelo oko tri hektara livade i niskog rastinja, a intervencijom dve vatrogasne ekipe Vatrogasne jedinice Kraljevo lokalizovan je i trenutno je u fazi dogašivanja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.