Izvor: Blic, 13.Jul.2023, 14:29

U CENTRU ČAČKA IZMERENO NEVEROVATNIH 46 STEPENI Gori i nebo i zemlja, na ulicama nema žive duše (FOTO)

Lucifer je stigao u Srbiju i zapalio gradski asflat. Tokom dana u Čačku na jednom od termometara prikazano je da trenutna temperatura na suncu iznosi neverovatnih 46 stepeni, pa ne treba ni da čudi što se na ulicama našao samo ko mora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lucifer "zapalio" Srbiju: Ovde je izmereno neverovatnih 46 stepeni FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2023

Lucifer je stigao u Srbiju i zapalio gradski asflat...Kragujevac, Negotin, Ćuprija i Zaječar danas su među najtoplijim gradovima u Srbiji gde je živa na termometru u 13.00 časova pokazala 36 stepeni Celzijusa. Međutim, kako prenosi Rina, najtoplije je u Čačku gde je izemreno neverovatnih 46 stepeni...Slede,...

Nastavak na B92...

Lucifer "zapalio" Srbiju: Pogledajte u kojem gradu je izmjereno 46 stepeni

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2023

Lucifer je stigao u Srbiju i zapalio gradski asflat. Kragujevac, Negotin, Ćuprija i Zaječar danas su među najtoplijim gradovima u Srbiji gdje je živa na termometru u 13.00 časova pokazala 36 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.