[TOP GAN KVIZ] Pokažite svoje znanje o prvom delu filma i osvojite vredne nagrade! (Drugo Izdanje)

Izvor: TangoSix.rs, 18.Maj.2022, 10:23

[TOP GAN KVIZ] Pokažite svoje znanje o prvom delu filma i osvojite vredne nagrade! (Drugo Izdanje)

Do premijere najiščekivanijeg vazduhoplovnog filmskog spektakla Top Gan Maverik ostalo je još šest dana. Karte za prve projekcije su već u prodaji i kao što smo javili prošle nedelje, ukoliko ste nestrpljivi, film možete pogledati:
– Premijerno 24. maja u Cineplexx Galeriji na IMAX platnu.
– Dan kasnije 25. maja.
– …i u redovnoj distribuciji od 26. maja širom Srbije.
Tango Six će tokom cele ove nedelje nastaviti da piše osvrte o filmu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << nas je sve oblikovao iz nešto drugačijeg, našeg, ugla. Obradićemo kako će američko Ratno vazduhoplovstvo, kao nekada Mornarica, iskoristiti ovu priliku kroz novu i atraktivnu kampanju promocije letačkog poziva. Pričaćemo o reditelju-novajliji kojem je prepušten drugi deo Džou Kosinskom i zbog kojih tačno razloga smo ubeđeni da je bio pravi izbor za snimanje nastavka. Uskoro pišemo i savete kako da na najkvalitetniji način gledate Maverika.
Nagrade! Kako bi pomogli najnestrpljivijim fanovima da nekako prežive još ovu nedelju, u saradnji sa distributerom filma za Srbiju kompanijom Taramount, pripremili smo vam tri izdanja Kviza o poznavanju prvog dela Top Gana. Najbolji i najbrži učesnice i učesnici moći će tako da ove nedelje osvoje (2x) žensku i mušku majicu sa motivima prvog i drugog dela kao i tri kačketa.
Propozicije su jednostavne. Odgovorite tačno u komentarima (isključivo ovde na portalu) na postavljeno pitanje, budite među prvo dvoje (kada su u pitanju majice) ili prvo troje (kada su u pitanju kačketi). Prilikom ostavljanja komentara ostavite vašu pravu email adresu radi isporuka nagrada koje će moći da osvoje samo čitaoci koji žive u Srbiji.
Obratite pažnju, pitanja nisu jednostavna, kviz mogu osvojiti zaista samo najveći fanovi!
Pitanje za drugo izdanje kviza glasi: Kako se zove časopis koji se nalazi na noćnom stočiću civilke Čarli kada gleda u pisamce koje joj je Maverik ostavio, ujutro nakon njhovog vođenja ljubavi?
Da ne bi bilo prepisivanja ukoliko neko pogodi komentare ćemo primati ali ih nećemo odobriti za pojavljivanje do sutra ujutru.
The post [TOP GAN KVIZ] Pokažite svoje znanje o prvom delu filma i osvojite vredne nagrade! (Drugo Izdanje) appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.