Sve više divljih deponija u Čačku: Bahati pojedinci moraju da shvate da je ovo trošak VIDEO

Izvor: B92, 31.Maj.2021, 10:06

Sve više divljih deponija u Čačku: "Bahati pojedinci moraju da shvate da je ovo trošak" VIDEO

Usled neodgovornog ponašanja pojedinaca sve češća je pojava divljih deponija u Čačku.

Komunalne službe u Čačku, prethodnih meseci svakodnevno vrše i vanredno čišćenje reciklažnih platoa zbog nesavesnog odlaganja otpada.

"Imamo primer nesavesnih sugrađana koji su srušili jedan zid ovde, dužine pet metara. Ne znamo šta je pozadina ovakvog ružnog poteza. Imamo problem ne samo na ovom reciklažnom platou. Imamo primer sličnih problema na drugim reciklažnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << platoima. Ostrvo na Slatini je takođe oštećeno", rekao je direktor JKP Komunalac Miodrag Luković.

Luković je poručio da će se ovo sanirati, ali da "bahati pojedinci moraju da shvate da je ovo vanredni trošak.

Problem je i to što se smeće odlaže tamo gde mu nije mesto.

"Naši sugrađani ne žele da poštuju ono što smo transparento napisali. Postavili smo i table, oznake na svakom kontejneru šta, gde i kako se odlaže", rekao je Luković.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.