Stigao je IGTV: Preti li nova platforma Youtubeu?

Izvor: NovaEnergija.net, 22.Jun.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je IGTV: Preti li nova platforma Youtubeu?

Instagram pokušava da donese potpuno novi koncept u svet platformi za deljenje video sadržaja, preko svoje IGTV mreže. Kompanija želi da platforma funkcioniše poput regularnog TV-a, ali sa vertikalnim video sadržajem.
Android aplikacija platforme je već dostupna preko Google Play prodavnice, a s obzirom na to da je Instagram već stigao do milijardu korisnika, nema sumnje da će IGTV uskoro postati pravi hit.
Razlika između Instagrama i IGTV-a je u tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << IGTV forsira samo vertikalni video sadržaj u trajanju do sat vremena. Razlog ovoga je što je se platforma koristiti samo na mobilnim telefonima.

Korisnički interfejs IGTV servisa je veoma pravolinijski, a nije moguće uraditi previše toga, sem pretrage i pregleda videa. Postoji samo nekoliko kategorija: For You, Following, Popular i Continue Watching. Moguće je lajkovati, deliti i ostavljati komentare na video.
IGTV je besplatan, a korisnici odmah po preuzimanju sa Google Play-a i po instaliranju, mogu da počnu sa korišćenjem platforme.
Izvor: GSMArena, Benchmark
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Instagram lansirao aplikaciju za snimanje videa

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jun.2018, 10:25

LONDON - Instagram je spreman konkurirati YouTubeu. Na prekjučerašnjem događaju u San Franciscu, kompanija je najavila lansiranje svoje nove aplikacije za videe pod nazivom IGTV putem kojeg će svojim korisnicima omogućiti objavu video sadržaja u traju od sat vremena. ..Ova nova opcija dostupna...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.