Stefanović: Novi zakon će omogućiti bolje uslove za policiju

Izvor: RTS, 01.Maj.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Novi zakon će omogućiti bolje uslove za policiju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je svim pripadnicima policije Međunarodni praznik rada 1. maj i naveo da će novi Zakon o policiji omogućiti bolje uslove rada i efikasniji rad ove službe.
"Zakon o policiji će omogućiti bolje raspoređivanje policije u Policijskim upravama, karijerno napredovanje, bolju kontrolu rada i sve što će činiti da policija bude efikasna i bliža >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svom narodu i zajednici", rekao je Stafanović u Boru, gde je razgovarao sa predstavnicima sindikata i načelnicima više Policijskih uprava.

Naveo je da će novi zakon omogućiti napredak, jer će pripadnici policije videti da se ceni njihov rad i požrtvovanje, prenosi Beta.
"Videće se da cenimo onog policajca koji nije korumpiran i koji ne sarađuje sa kriminalcima, već se maksimalno zalaže za povećanje bezbednosti, a takvih je više od devedeset odsto", rekao je Stefanović.
Ministar je poručio da će policija ubuduće štititi svakog svog pripadnika.
"Scene u kojima su policajci mete i predmet iživljavanja, od sportskih manifestacija do drugih okupljanja na ulicama, ubuduće više ne smeju da budu slika Srbije", rekao je Stefanović i dodao da će nove uniforme za policajce stići ovog meseca.
Stefanović je u Policijskoj upravi u Boru razgovarao sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije i Policijskog sindikata Srbije, kao i načelnicima policijskih uprava iz Bora, Zaječara, Požarevca, Jagodine, Kruševca, Niša, Prokuplja i Pirota.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MUP će štititi svakog policajca"

Izvor: B92, 01.Maj.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo da će novi Zakon o policiji omogućiti bolje uslove rada i efikasniji rad ove službe..."Zakon o policiji će omogućiti bolje raspoređivanje policije u Policijskim upravama, karijerno napredovanje, bolju kontrolu rada i sve što će činiti...

Nastavak na B92...

Stefanović: Radi se na “poboljšanju prava svih radnika MUP-a``

Izvor: Beta Video, 01.Maj.2015

BOR - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović čestitao je danas svim pripadnicima policije Međunarodn ipraznik rada 1. maj i rekao da se radi na tome da se “poboljšaju prava svih radnika MUP-a i da u“skladu sa mogucnostima zemlje, a premijer je to vec najavio“ već ove godine pocne...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Stafanović u Boru: Policija će imati bolje uslove za rad

Izvor: Bor030.net, 01.Maj.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo da će novi Zakon o policiji omogućiti bolje uslove rada i efikasniji rad ove službe. “Zakon o policiji će omogućiti bolje raspoređivanje policije u Policijskim upravama, karijerno napredovanje, bolju kontrolu rada i sve što će činiti...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.