Situacija mirna, Srbi dežuraju na barikadama

Izvor: S media, 18.Okt.2011, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Situacija mirna, Srbi dežuraju na barikadama

Situacija na severu Kosova mirna. Građani i dalje dežuraju na barikadama. Danas zajednička sednica četiri skupštine opštine sa severa Kosova.

Situacija na severu Kosova je sinoć bila mirna, a građani i dalje dežuraju na barikadama na putnim pravcima koji vode do administrativnih prelaza Brnjak i

Jarinje.

U Zvečanu je juče posle podne održan sastanak čelnika četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << opštine - Kosovska Mitrovica, Zvečan, Zubin potok i Leposavić - na kome su bili i šefovi odborničkih grupa iz opštinskih parlamenata, a tema je bila današnja zajednička sednica četiri skupštine opštine sa severa pokrajine.

Srbi pripremili zaključke za razgovor sa Kforom

Drevs najavljuje akciju ako ne budu uklonjene barikade

Drevs: Razočaran sam jer barikade nisu uklonjene

Sednica je zakazana za 11 sati u Zubinom potoku, a Kfor je najavio da neće počinjati uklanjanje barikada dok se ne vidi šta će biti odlučeno na toj sednici.

Detalji sa jučerašnjeg sastanka u Zvečanu nisu objavljeni već su predsednici opština rekli novinarima da će to biti uradjeno danas u Zubinom potoku.

O zaključicima sa današnje sednice u Zubinom potoku predsednici opština i načelnik Kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković će na redovnom sastanku u 14 sati obavestiti predstavnike Kfora.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.