STRADANJE SRBA U BRATUNCU NIJE ZABORAVLJENO: Pre 27 godina muslimanske jedinice počinile nezapamćene zločine u Podrinju (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Jul.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRADANJE SRBA U BRATUNCU NIJE ZABORAVLJENO: Pre 27 godina muslimanske jedinice počinile nezapamćene zločine u Podrinju (VIDEO)

Služenjem parastosa za više od 3.500 ubijenih Srba iz srednjeg Podrinja u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu u Bratuncu je počelo obilježavanje 27 godina od zločina koji su nad srpskim narodom počinile muslimanske snage od maja do decembra 1992. godine. Centralnu komemoraciju u Bratuncu direktno prenosi naša televizija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradanje Srba u Podrinju zločin za koji niko nije odgovarao

Izvor: RTS, 06.Jul.2019

Služenjem parastosa i polaganjem venaca kod Spomen-krsta na gradskom groblju u Bratuncu počelo je obeležavanje 27 godina od zločina koji su počinile muslimanske snage nad srpskim stanovništvom od maja do decembra 1992. godine. U tom periodu, samo u srebreničkoj opštini ubijeno je više...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.