SRAM TE BILO, JADNIČE: Pupovac objavio skandalozne poruke koje mu je uputio predsednik Milanović

Izvor: Kurir, 27.Mar.2021, 15:06

SRAM TE BILO, JADNIČE: Pupovac objavio skandalozne poruke koje mu je uputio predsednik Milanović

U subotu, uoči konferencije za novinare koju je sazvao da odgovori na teške reči koje mu je u subotu uveče uputio predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, poslanik SDSS-a i predsednik Milorad Pupovac objavio je na Fejsbuku poruke za koje tvrdi da mu ih je poslao Milanović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZARATILI MILANOVIĆ I PUPOVAC Skandalozna prepiska lidera SDSS i predsednika: "Srbi će da procvetaju kad se reše tebe i tvojih lopova" (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Mar.2021

Hrvatski poslanik i predsednik SDSS-a Milorad Pupovac u subotu je, uoči pres konferencije koju je sazvao kako bi odgovorio na teške reči koje mu je u petak uveče uputio predsednik Zoran Milanović, na Fejsbuku objavio skrinšotove poruka za koje tvrdi da su mu stigle od Milanovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.