SAT OTKUCAVA Od ponoći Srbija stopira uvoz hrvatske robe ako se Milanović ne urazumi!

Izvor: Blic, 23.Sep.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAT OTKUCAVA Od ponoći Srbija stopira uvoz hrvatske robe ako se Milanović ne urazumi!

Manje od sata do isteka roka koji je Srbija postavila Hrvatskoj da prekine blokadu za kamione, na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo je sve napetije. U suprotnom, Srbija će od ponoći zaustaviti transport svih vozila sa hrvatskom robom preko granice.

Kako javljaju reporteri "Blica" s lica mesta, kolona kamiona pred ulazak u Hrvatsku dugačka je 15 kilometara i proteže se do sela Adaševac. Pre dvadesetak minuta na granicu je stigao "Lastin" autobus pun policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Vozači teretnjaka čekaju najavljeni dolazak ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića, da bi posle razgovora s njim doneli odluku da će potpuno blokirati autoput. Srpske kamiondžije pričaju da su da su jedva izmolili bugarske i turske kolege, koje su pre 2,5 sata nameravale da prepreče svojim vozilima autoput, da odustanu od blokade.

Inače, predstavnici Crvenog krsta na Batrovcima dele vozačima kamiona kese s hlebom, vodom, mesnim nareskom i po dve jabuke. I ljudi iz AMSS delili su tokom dana vozačima vodu i sendviče.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima i dalje rampa a sat otkucava cajtnot

Izvor: Mondo, 23.Sep.2015

Manje od jednog sata do isteka roka koji je Srbija postavila Hrvatskoj da prekine blokadu za kamione, na graničnom prelazu Batrovci/ Bajakovo je "sve po starom" – kamioni sa srpske strane i dalje ne mogu napred...Foto: Tanjug/ Nemanja Jovanović..Istovremeno, kamioni iz pravca Hrvatske nesmetano ulaze...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.