Kamiondžije odblokirale putnički saobraćaj na batrovcima

Izvor: Cafe.ba, 23.Sep.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamiondžije odblokirale putnički saobraćaj na batrovcima

BEOGRAD- Vozači kamiona dogovorili su se sa srpskom policijom da odblokiraju putnički saobraćaj u oba smjera na prelazu Batrovci - Bajakovo, između Srbije i Hrvatske.

Kamiondžije su protestovale, jer je Hrvatska djelimično otvorila prelaz Bajakovo za teretni saobraćaj, odnosno samo za kamione kvarljivom robom.

Kolona kamiona sa srpske strane duga je 15 kilometara, javlja Radio-televizija Srbije.

Vozači kamiona propuštali su sinoć samo putnička vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << u smjeru Srbije ka Hrvatskoj, ali su potom potpuno blokirali saobraćaj, jer hrvatske vlasti nisu otvorile prelaz Bajakovo za sva vozila.

Pojedini kamioni čekaju na prelazu već pet dana, jer je Hrvatska ranije zbog migrantske krize zatvorila svih sedam graničnih prelaza sa Srbijom.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAT OTKUCAVA Od ponoći Srbija stopira uvoz hrvatske robe ako se Milanović ne urazumi!

Izvor: Blic, 23.Sep.2015

Manje od sata do isteka roka koji je Srbija postavila Hrvatskoj da prekine blokadu za kamione, na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo je sve napetije. U suprotnom, Srbija će od ponoći zaustaviti transport svih vozila sa hrvatskom robom preko granice...Kako javljaju reporteri "Blica" s lica mesta,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.