REKORDNA POSEĆENOST Na akvaparku u Sokobanji danas bilo 2.400 kupača

Izvor: Blic, 19.Jul.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORDNA POSEĆENOST Na akvaparku u Sokobanji danas bilo 2.400 kupača

Na akvaparku „Podina“ u Sokobanji spas od tropske vrućine potražio je veliki broj građana. U toku današnjeg dana zabeležena je i rekordna posećenost od početka ovogodišnje sezone sa 2.400 gostiju.

-Trenutno na akvaparku imamo 2.400 kupača, što je rekord za ovu godinu. Sve funkcioniše savršeno i nije bilo nikakvih problema. Gosti su zadovoljni, a to je nama najbitnije – kaže Ljubinko Milenković, direktor Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegovim rečima u samoj Sokobanji trenutno boravi čak 12.000 turista.

-Turistička sezona se odvija po planu i u gradu imamo 12.000 gostiju. Očekujemo da će usled visokih temperatura biti još onih koji će imati želju da se osveže u našem akvaparku – dodaje Milenković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

REKORDNA POSEĆENOST: Na akvaparku u Sokobanji juče bilo 2.400 kupača

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jul.2015, 11:12

Na akvaparku „Podina“ u Sokobanji spas od tropske vrućine potražio je veliki broj građana. U toku današnjeg dana zabeležena je i rekordna posećenost od početka ovogodišnje sezone sa 2.400 gostiju...-Trenutno na akvaparku imamo 2.400 kupača, što je rekord za ovu godinu. Sve funkcioniše...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.