Prekinut železnički saobraćaj Niš-Preševo zbog izlivanja reka

Izvor: Blic, 06.Feb.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut železnički saobraćaj Niš-Preševo zbog izlivanja reka

Železnički saobraćaj između Niša i Preševa prekinut je danas zbog izlivanja reka, saopštile su "Železnice Srbije".

Železnički saobraćaj prekinut je u oko 13.30 na deonici Bukarevac - Bujanovac i oko 15.00 na deonici Vranjska banja - Vranje.

Na tom delu pruge, kako se navodi, voda je prekrila koloseke usled povećanog vodostaja reka u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kraju.

Stručne službe "Železnica Srbije", su kako se dodaje, odmah izašle na teren i rade na otklanjanju posledica izlivanja reka.

Zbog prekida saobraćaja na deonici u Vranjskoj Banji trenutno stoji međunarodni putnički voz, koji je iz Beograda krenuo za Skoplje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinut železnički saobraćaj Niš-Preševo zbog izlivanja reka

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2015

Železnički saobraćaj između Niša i Preševa prekinut je danas zbog izlivanja reka, saopštile su "Železnice Srbije"...Železnički saobraćaj prekinut je u oko 13.30 na deonici Bukarevac - Bujanovac i oko 15.00 na deonici Vranjska banja - Vranje...Na tom delu pruge, kako se navodi, voda je prekrila...

Nastavak na Radio 021...

Međunarodni voz zarobljen u Vranjskoj banji zbog poplava

Izvor: Blic, 06.Feb.2015

Zbog poplave na delu pruge između Niša i Preševa, međunarodni putnički voz, koji je iz Beograda krenuo za Skoplje zaustavljen je već nekoliko časova u Vranjskoj banji...Železnički saobraćaj na pruzi Niš – Preševo u prekidu je na dve deonice, zbog vode koja je prekrila koloseke usled povećanog...

Nastavak na Blic...

Problemi zbog snežnog talasa

Izvor: RTS, 07.Feb.2015, 10:01

Sneg koji pada od juče po podne usporio je saobraćaj na mnogim putevima. Proglašena vanredna situacija na teritoriji Vranja. Oko 4.000 domaćinstava na teritoriji Čačka je bez struje. U Bosilegradu je još na snazi vanredna situacija, a 500 kuća je bez struje. Obilne padavine u Pčinjskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.