Predstavljen novi direktor komercijale i strategije Er Srbije Jirži Marek, od danas kompanija počinje da leti iz Niša

Izvor: TangoSix.rs, 15.Jul.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen novi direktor komercijale i strategije Er Srbije Jirži Marek, od danas kompanija počinje da leti iz Niša

Srpska nacionalna avio-kompanija danas je najavila početak letova iz svoje nove baze aerodroma Konstanin Veliki, iz Niša. Prvi let kompanije biće JU 1356 za Nirnberg.
Podjednako zanimljivo je da je u jutrošnjem saopštenju kompanija zvanično predstavila svoje najbitnije inostrano kadrovsko pojačanje do sada. U pitanju je novi direktor za komercijalu i strategiju (takođe nova titula) Jirži Marek. Marek je po svemu sudeći jedan od najiskusnijih kadrova koji se pridružio Er Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << budući da je do sada obavljao funkcije u komercijali, prodaji, dodatnim prihodima i alijansama u Alitaliji, LOT-u, Malevu i ČSA.
Jirži Marek, novi direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije – Inauguracionim letom JU 1356 za Nirnberg, avionom erbas A319, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije počeće uspostavljanje saobraćaja Er Srbije sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Let sa drugog po veličini aerodroma u Srbiji jedan je od 12 koji su planirani u narednom periodu. Time će jug Srbije biti povezan sa Bavarskom dva puta nedeljno tokom cele godine.
Veoma nas raduje što spajamo Niš sa Nirnbergom, novom destinacijom u Nemačkoj i prvom ka kojoj ćemo leteti sa juga Srbije. Današnjim letom, aerodrom Konstantin Veliki i zvanično, uz Aerodrom Nikola Tesla, postaje baza za naše avione. Uvereni smo da će bolje veze sa Nemačkom doprineti jačanju komercijalne i turističke aktivnosti između naših zemalja,
Tokom naredna dva dana nacionalni avio-prevoznik uspostaviće redovne linije sa niškog aerodroma ka Bolonji, Hanoveru, Tivtu, Geteborgu i Frankfurtu (Han), a tokom prva tri dana avgusta i ka Ljubljani, Budimpešti, Fridrihshafenu, Salcburgu, Rimu i Karlsrueu.
Er Srbija iz Niša leti na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom. – stoji u saopštenju kompanije.
The post Predstavljen novi direktor komercijale i strategije Er Srbije Jirži Marek, od danas kompanija počinje da leti iz Niša appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.