Izvor: Radio 021, 15.Jul.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poleće prvi avion Er Srbije iz Niša

Letom aviona kompanije "Er Srbija" od Niša do Nirnberga danas će zvanično otpočeti letovi na linijama od javnog značaja sa Aerodroma "Konstantin Veliki" do 12 destinacija u Evropi.

"Er Srbija" počeće do 4. avgusta da leti iz Niša i do Bolonje, Geteborga, Frankfurta, Hanovera, Tivta, Budimpešte, Karlsruea, Fridrishafena, Ljubljane, Rima i Salcburga.

Niški aerodrom imaće nakon 4. avgusta ukupno 22 avione linije, odnosno pet do osam sletanja i poletanja dnevno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << U Javnom preduzeću "Aerodrom Niš" kazali su da je interesovanje putnika za letove "Er Srbije" veliko i da se za pojedine destinacije, poput Tivta, traži "karta više".

U tom preduzeću su istakli i da su spremni da opsluže značajno veći broj aviona i putnika od dosadašnjeg.

Avion koji će danas u 20:05 časova poleteti ka Nirnbergu, biće svečano dočekan na niškom aerodromu, uz tradicionalni pozdrav vodenim topovima. Za letove na linijama od javnog značaja "Er Srbija" će ove i naredne dve godine dobiti na ime subvencija iz državnog budžeta ukupno 15 miliona evra.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija danas počinje da leti iz Niša na linijama od javnog značaja

Izvor: Danas, 15.Jul.2019

Letom aviona kompanije "Er Srbija" od Niša do Nirnberga danas će zvanično otpočeti letovi na linijama od javnog značaja sa Aerodroma "Konstantin Veliki" do 12 destinacija u Evropi. Članak Er Srbija danas počinje da leti iz Niša na linijama od javnog značaja se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Prvi avion Er Srbije sleteo na niški aerodrom, dočekan vodenim topovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2019

Letom aviona kompanije "Er Srbija" na relaciji Niš-Nirnberg-Niš večeras su otpočeli letovi na linijama od javnog značaja sa Aerodroma "Konstantin Veliki" do 12 destinacija u Evropi...Avion erbas A319 koji je nešto posle 18 časova sleteo na niški aerodrom svečano je dočekan, uz tradicionalni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.