Izvor: Blic, 11.Jul.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak televizije otvorenih očiju na medijskom nebu

Predajom Regulatornom telu za elektronske medije (REM) konkursne dokumentacije i aplikacije za dobijanje dozvole za nacionalno emitovanje TV programa, menadžment RTV "BK Telecom" je najavio zvaničnu nameru za povratak jedne od najkredibilnijih i najgledanijih televizija u Srbiji i regionu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BK televizija konkurisala za nacionalnu frekvenciju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Jul.2018, 12:38

Kako se navodi u saopštenju, vizija nove RTV BK kao budućeg nacionalnog emitera, utemeljena je na kvalitetima i tradiciji široko prihvaćenog i visoko društveno rangiranog programa prve RTV BK Telecom. Ta je televizija u punom programskom kapacitetu pokazala vrhunsku društvenu odgovornost i sposobnost...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.