Policija: Devojčica zverski ubijena!

Izvor: Mondo, 10.Jul.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Devojčica zverski ubijena!

Zločin kakav Srbija ne pamti. Trogodišnja devojčica silovana je i ubijena sinoć u selu Vratarnica kod Zaječara. MUP Srbije održao hitnu konferenciju za novinare...

Foto: MONDO

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je na konferenciji  da je osumnjičeni V. R. (1988) uhapšen i da mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, javlja RTS.

Nestanak devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prijavila je njena majka sinoć oko 21 čas, kada se devojčica nije vratila sa rođendana na kojem je bila.

Policija je započela pretragu a na osnovu izjava prisutnih na rođendanu, pretpostavila je ko je osumnjičeni.

On je nakon saslušanja priznao zločin a potom je policiju odveo na mesto na kojem je zločin počinjen.

To mesto je udaljeno oko 700 metara od mesta na kojem je devojčica poslednji put viđena.

Telo devojčice pronađeno je rano jutros. Vladimir Rebić je rekao da je devojčica zverski ubijena.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Policija: Devojčica silovana i zverski ubijena!

Izvor: Mondo, 10.Jul.2016

Zločin kakav Srbija ne pamti. Trogodišnja devojčica silovana je i ubijena sinoć u selu Vratarnica kod Zaječara. MUP Srbije održao hitnu konferenciju za novinare....Foto: MUP Srbije/MONDO..Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je na konferenciji  da je osumnjičeni V. R. (1988)...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.