POVRATAK AKCIJAŠA: Krkobabić i Talijan žele da organizuju RADNE AKCIJE za obnovu sela!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK AKCIJAŠA: Krkobabić i Talijan žele da organizuju RADNE AKCIJE za obnovu sela!

Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić sastao se danas sa predsednikom Saveza udruženja učesnika ORA (Omladinske radne akcije) Srbije Momčilom Talijanom kako bi razmotrili modele eventualnog angažovanja akcijaša u obnovi objekata u Srbiji koji su devastirani dugogodišnjom nebrigom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Krkobabić: Mogućnost radnih akcija za obnovu sela

Izvor: Danas, 19.Sep.2019

Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić sastao se danas sa predsednikom Saveza udruženja učesnika ORA (omladinske radne akcije) Srbije Momčilom Talijanom kako bi razmotrili modele eventualnog angažovanja akcijaša u obnovi objekata u Srbiji koji su devastirani dugogodišnjom nebrigom. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.