Krkobabić: Mogućnost radnih akcija za obnovu sela

Izvor: Danas, 19.Sep.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Mogućnost radnih akcija za obnovu sela

Ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić sastao se danas sa predsednikom Saveza udruženja učesnika ORA (omladinske radne akcije) Srbije Momčilom Talijanom kako bi razmotrili modele eventualnog angažovanja akcijaša u obnovi objekata u Srbiji koji su devastirani dugogodišnjom nebrigom. Članak Krkobabić: Mogućnost radnih akcija za obnovu sela se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Krkobabić: Cilj nam je da u Srbiji formiramo zadruge modernog zapadnoevropskog tipa (VIDEO)

Izvor: Beta, 20.Sep.2019, 15:09

U Srbiji svako veće selo treba da ima modernu zadrugu zapadnoevropskog tipa, kako bi se usporilo iseljavanje mladih i selo postalo primamljivo za život, izjavio je danas ministar zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić.On je, tokom posete opštini Kanjiža i razgovora sa rukovodstom te lokalne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.