Izvor: Blic, 23.Nov.2023, 09:21

Ognjen je dete leptir, njegov svaki dan je UŽASNO BOLAN, ali ga to ne sprečava da se lavovski bori! Evo kako mu možemo olakšati muke

Ognjen Bojković, dečak iz okoline Obrenovca, već deset godina živi život kakav ste vi samo na nekoliko sekundi zamislili. Od dana kada se rodio mora da se čuva i da izbegava sve što druga deca nesmetano rade, sve što on voli. Za njega je i zagrljaj opasan, od dodira grublje tkanine počinje da krvari. Bulozna epidermoliza je toliko surova da Ogi mora da pazi i šta jede, jer običan keksić mu pravi rane u ustima. Već tri puta je išao na diletaciju jednjaka, a sada ga čeka i nova operacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.