Izvor: Blic, 23.Sep.2020, 21:56

Obavezna oprema, VOŽNJA SAMO TROTOAROM DO 8 KM NA SAT? Trotineti podelili Srbiju, razmatraju se NOVA PRAVILA

Električni trotineti bi mogli i dalje da se voze na trotoaru, ali uz ograničenje brzine do osam kilometara na sat. To je, kako saznaje "Blic", predlog radne grupe MUP-a koja se bavi izradom Zakona o bezbednosti u saobraćaju kojim će se propisati i vožnja ovih dvotočkaša. Ipak, struka se protivi tom predlogu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi predlog: Trotineti i dalje na trotoaru, ali maksimalno 8 km/h

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 18:24

Električni trotineti bi mogli i dalje da se voze na trotoaru, ali uz ograničenje brzine do osam kilometara na sat, predlaže radna grupa MUP-a koja se bavi izradom Zakona o bezbednosti saobraćaja kojim će se regulisati i vožnja ovih dvotočkaša...Prema poslednjim informacijama, u Srbiji trenutno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.