Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 21:45

Novosađanka kupila piletinu na pijaci, ali kada je rasekla meso ZGADIO JOJ SE ŽIVOT: "Šta nam ovo rade, ljudi moji?" (FOTO)

Jednoj Novosađanki presela je kupovina piletine na pijaci, jer kada je došla kući i počela da seče meso zgadio joj se život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novosađanka kupila piletinu na Ribljoj pijaci, zgrozila se kad ga je zasekla: „Ovo obavezno prijaviti inspekciji“ (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2023, 08:12

Na Tviteru se pojavila fotografija zbog koje biste mogli da omrznete meso. Kako navodi korisnica, njena ćerka je kupila pile na Ribljoj pijaci u Novom Sadu kod registrovanog prodavca, gde uvek kupuje.. Ono što je videla kad je meso rasekla, zgrozilo je, kao i sve koji su fotografiju videli.. „Da...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.