Izvor: Danas, 06.Jun.2012, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema pomeranja datuma za upis brucoša

Senat Univerziteta u Beogradu nije prihvatio preporuku Ministarstva prosvete i nauke da odloži prvi upisni rok na fakultete za sedam dana. Tako će, prema ranijoj odluci Senata, prijavljivanje kandidata biti od 20. do 22. juna, prijemni će biti održani od 25. do 27. juna, prema rasporedu koji budu objavile visokoškolske ustanove, a upis mora da bude okončan do 12. jula.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bez odlaganja upisnog roka

Izvor: RTS, 06.Jun.2012

Senat Univerziteta u Beogradu nije prihvatio preporuku Ministarstva prosvete i nauke da se prvi upisni rok za brucoše odloži za nedelju dana. Prijavljivanje kandidata ostaje od 20. juna do 22. juna, a polaganje prijemnih ispita od 25. do 27. juna. ..Preporuku Ministarstva prosvete i nauke da se prvi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.