[NAJAVA] Poslednje kolo Kupa Srbije u raketnom modelarstvu ove subote na Lisičijem Jarku

Izvor: TangoSix.rs, 07.Nov.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] Poslednje kolo Kupa Srbije u raketnom modelarstvu ove subote na Lisičijem Jarku

Treće kolo Kupa Srbije, a ujedno i poslednje, u raketnom modelarstvu održaće se u subotu 10. novemebra u 9 časova na sportskom aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu, saopšteno je iz Vazduhoplovnog saveza Srbije.
Kako navode, takmičenje će se održati u klasama S3A (modeli raketa sa padobranom) i S6A (modeli raketa sa trakom), a nakon 16 časova biće proglašeni pobednici:
– Modelari će se nadmetati sa svojim modelima raketa u trajanju leta, a događaj će biti realizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << u zajedničkoj organizaciji tri kluba – AK „Savski prvenac“ iz Beograda, AK „Nova Pazova“ i AK „Mihajlo Petrović“ Banatski Karlovac. Takođe, očekuje se oko 30 takmičara koji su učestvovali u dva prethodna kola lige. –
Pravi trenutak / Foto: Slobodan Maksić Predstavnici Srbije na svetskoj rang listi u oblasti raketnog modelarstva trenutno su brat i sestra Miodrag i Kristina Čipčić / Foto: Vazduhoplovni savez Srbije Prvo mesto u klasi S3A trenutno zauzima i među seniorima i juniorima dvanaestogodišnji Mladen Bunčić iz Aerokluba „Nova Pazova“, a u klasi S6A u seniorskoj kategoriji Miodrag Čipčić i u juniorskoj Kristina Čipčić iz Aerokluba „Kikinda“, kažu iz Saveza i dodaju:
– Predstavnici Srbije na svetskoj rang listi u oblasti raketnog modelarstva trenutno su brat i sestra Miodrag i Kristina Čipčić.  Miodrag se nalazi na 3. mestu među seniorima, dok Kristina zauzima 2. mesto u juniorskoj kategoriji. –

The post [NAJAVA] Poslednje kolo Kupa Srbije u raketnom modelarstvu ove subote na Lisičijem Jarku appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.